RCS & RDS angajează în 6 mari orașe. Cine ia peste 3.000 de lei net pe lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Compania RCS & RDS angajează 10 consultanți pentru servicii cu clienții. Joburile sunt atât full time, cât și part time.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

– Brașov
– București
– Cluj-Napoca
– Craiova
– Iași
– Oradea

Consultanții pentru servicii cu clienții:

-Vor fi responsabili pentru preluarea și gestionarea apelurilor clienţilor RCS&RDS, cu scopul de a le oferi informațiile de care au nevoie.
-Vor oferi informații corecte, într-o manieră profesionistă.
-Vor avea de atins anumite standarde de calitate stabilite la nivel de companie/departament.

Ce se oferă:

– Bonus pentru atingerea obiectivelor;
– Program de training plătit;
– Un program de lucru flexibil;
– Oportunități de dezvoltare și promovare în cadrul companiei;
– Un mediu de lucru într-o clădire modernă situată în zona centrală a orașului.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la RDS & RCS

 

Potrivit siteului undelucram.ro, un operator frontline angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer de telecomunicații angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator de introducere, validare și prelucrare a datelor angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net 2.200 de lei.

Un casier-asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei, un bonus de 200 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații, angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un support IT angajat full time în Târgu Mureș, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus un comision din vânzări de 1.000 de lei.

Un casier încasator angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un specialist în reclamații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un jonctor fibră angajat full time la Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, și un bonus pe lună de 500 de lei.

Un tehnician de rețele de telecomunicații și calculatoare angajat full time, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un coordonator de servicii clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.