Locuri de muncă la RCS RDS în 45 de orașe. Angajații care iau și 8.000 de lei net / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Locuri de muncă la RCS RDS. Compania de telecomunicații RCS RDS face angajări în această perioadă în 45 de orașe din România, pe poziții extrem de diverse.

Cel mai bine plătiți sunt inginerii și supervizorii, salariile acestora depășind 8.000 de lei net pe lună.

Însă foarte bine câștigă și tehnicienii de fibră optică. De pildă, un tehnician cu o experiență de 12 ani câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună.

Locuri de muncă la RCS RDS – Sunt libere următoarele posturi:

 

– tehnician transmisiuni
– responsabil acorduri avize autorizații
– agent contractări și achiziții
– alpinist utilitar
– muncitor necalificat / săpător
– reprezentant vânzări business – telesales
– recepționer
– secretar
– contabil senior
– administrator clădiri
– economist
– inginer Field 3G/4G
– inspector
– consultant servicii clienți: spaniolă/italiană/engleză
– topograf
– operator rețele– instalări, service, construcție rețea
– reprezentant vânzări / încasări magazin

Locuri de muncă la RCS RDS în orașele:

 

– Alba Iulia
– Alexandria
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Baia Sprie
– Bistrița
– Botoșani
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Caransebeș
– Cluj-Napoca
– Codlea
– Constanța
– Craiova
– Deva
– Drobeta Turnu Severin
– Făgăraș
– Focșani
– Galați
– Hunedoara
– Iași
– Mediaș
– Mioveni
– Onești
– Oradea
– Oravița
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Râmnicu-Vâlcea
– Reșița
– Roman
– Satu Mare
– Sebeș
– Sibiu
– Slatina
– Suceava
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Vaslui

De asemenea, se fac angajări și în județul Ilfov.

Mai multe informații despre aceste joburi puteți afla aici.

Ce salarii sunt la RCS RDS

 

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați ai RCS RDS, un casier angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator helpdesk angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.650 de lei.

Un casier valutar angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Ce salarii au inginerii la RCS RDS

 

Un programator de producție angajat full în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în mai 2019 un salariu net de 4.000 de lei plus un bonus pe lună de 300 de lei.

Un operator call center angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

Un inginer de automatizări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 9.000 de lei.

Locuri de muncă la RCS RDS – Salarii tehnicieni de fibră optică

 

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună.

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe an.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un gestionar angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe an.

Un operator de prelucrare de date angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Dubai joburi 2019. Salariu scutit de taxe, apartament modern fără chirie, bilete de avion gratis