Locuri de muncă la Qatar Airways, cu interviu în România. Cum poți deveni un însoțitor de bord

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, Qatar Airways, face angajări în această perioadă, în România.

Compania arabă este în creștere, iar în țara noastră caută personal talentat pentru postul de însoțitor de bord. Pe lângă salariu, compania oferă și o serie de beneficii, cum ar fi diversele bonusuri.

Interviurile pentru aceste locuri de muncă au loc la București, în luna martie. Puteți afla data exactă a interviului AICI.

Candidații vor aduce un CV însoțit de poze de tip pașaport. Cei care vor fi incluși pe lista scurtă după prima zi de selecție vor fi rugați să revină și a doua zi, pentru următoarea etapă a procesului de selecție.

Qatar Airways este o companie fondată în 1993, iar sediul central este la Doha. Compania deținută de statul arab operează în prezent 192 de aparate de zbor și asigură curse între 151 de destinații internaționale, din Europa, Africa, Asia Centrala, Orientul Îndepărtat, Asia de Sud, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud, Oceania.

40.000 de persoane lucrează în prezent pentru Qatar Airways. Flota aeriană a companiei este formată în principal din aparate de zbor Airbus și Boeing (în special Airbus A320-200 și Boeing 777-300ER).

Te-ar putea interesa și:

Bilete de avion ieftine. Cele 5 orașe europene spre care se poate zbura la preț redus

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.