Locuri de muncă la Profi. Ce salarii se câștigă

Managementul Profi vrea să ajungă la 1.000 de magazine deschise FOTO: Profi.ro
Managementul Profi vrea să ajungă la 1.000 de magazine deschise FOTO: Profi.ro

Profi are mai multe anunțuri de angajare în mai multe puncte din țară. Se caută de la măcelari sau casieri până la șefi de magazine.

Întreaga listă de locuri de muncă la Profi o găsiți LA ACEST LINK.

Retailerul Profi, care operează 324 de magazine în 154 de localităţi din România, era la sfârşitul anului trecut al 15-lea cel mai mare angajator din ţară, cu aproape 8.000 de angajaţi.

La Profi, salariul lunar al unui casier de la Profi este egal cu salariul minim pe economie – 1.050 de lei brut, respectiv 777 de lei net, iar un vânzător de mezeluri câştigă mai mult cu 50-70 de lei decât un casier, potrivit unui utilizator al portalului undelucram.ro.

În cazul unui şef de tură, salariul brut lunar este de 1.300 de lei, respectiv 946 de lei net, mai notează adevarul.ro.

Un alt utilizator al portalului scria în luna martie că a fost la interviu pentru postul de şef de tură într-un magazin profi, iar salariul brut oferit era de 1.340 de lei pe lună.

Un controlor de marfă angajat la Profi încasează lunar 1.100-1.200 de lei, iar un recepţioner – 650 de lei. Angajatorul le oferă salariaţilor şi bonuri de masă, în funcţie de numărul de zile lucrate.

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Profi AICI.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.