Pizza Hut și KFC fac angajări pentru mai multe posturi

Locuri de muncă la KFC
Locuri de muncă la KFC

Două dintre cele mai mari lanțuri de fast food din România, KFC și Pizza Hut, anunță că fac angajări pentru mai multe posturi și în mai multe locuri din țară.

De exemplu, KFC caută casieri și bucătari. Se cere minim studii liceale. De asemenea, candidatul trebuie să fie „orientat către ceilalți (clienți și colegi), să aibă „respect față de oameni și standarde, prompt în reacții și răspunsuri, atitudine pozitivă, spirit de echipă, atenție distributivă, bun comunicator, aspect îngrijit”.

Printre altele, un casier KFC trebuie să se asigure de buna servire a clienților și că produsele sunt livrate corespunzător. Bucătarii, pe lângă pregătirea produselor, trebuie să participe la aprovizionarea restaurantului, să estimeze necesarul de produse și să participe la curățenia utilajelor.

Se oferă tichete de masă, iar programul de lucru este variabil. Se oferă majorări de salariu în raport cu timpul petrecut în companie. De asemenea, se mai acordă și bonusuri cu ocazia sărbătorilor de Paște și de Crăciun.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la KFC găsiți – LA ACEST LINK.

Și Pizza Hut face angajări. „Recrutăm personal cu atitudine pozitivă, 18 ani împliniți, dornic de afirmare, seriozitate și capacitatea de a lucra în echipă, într-un mediu de lucru plăcut.

Dorim angajați care să agreeze interacțiunea cu clienții, să fie creativi și flexibili, să lucreze cu pasiune și dăruire. Ne dorim angajați cu fler și spirit de observație, buni comunicatori, dedicați profesiei”, se arată în anunuțul de angajare Pizza Hut.

Se oferă training specializat, „pachet salarial motivant, tichete de masă, program flexibil de lucru”. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Pizza Hut găsiți – LA ACEST LINK. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.