Locuri de muncă la Pepco în 50 de orașe. Reduceri și de 25% pentru angajați

ce salarii sunt la pepco locuri de muncă la pepco
Foto: auchantitan.ro

Locuri de muncă la Pepco. Lanțul de supermarketuri Pepco face angajări în 50 de orașe din țară, pe poziții extrem de diverse.

Locuri de muncă la Pepco – Sunt disponibile următoarele posturi:

– femeie de serviciu
– casier
– director de magazin
– director adjunct de magazin
– contabil
– asistent recepție
– contabil junior

Locuri de muncă la Pepco – Orașele unde se fac angajări:

– Alba Iulia
– Arad
– Baia Mare
– Baciu, județul Cluj
– Bistrița
– Brașov
– București
– Buhuși
– Bușteni
– Buziaș
– Dej
– Cernavodă
– Cluj-Napoca
– Craiova
– Cristuru Secuiesc
– Dolhasca
– Domnești
– Gherla
– Gilău
– Hârlău
– Hunedoara
– Iași
– Însurăței
– Luduș
– Măcin
– Medgidia
– Mediaș
– Motru
– Oradea
– Odorheiu Secuiesc
– Onești
– Oravița
– Orăștie
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Satu Mare
– Săcuieni, județul Bihor
– Sebeș
– Segarcea
– Sibiu
– Sighetu Marmației
– Sighișoara
– Sinaia
– Siret
– Slobozia
– Târgu Lăpuș
– Târnăveni
– Timișoara
– Turda

Multora dintre angajați li se oferă:

– bonuri de masă
– bonusuri
– discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Pepco puteți afla de aici.

Locuri de muncă la Pepco – Ce salarii se oferă

Potrivit siteului undelucram.ro, un manager de magazin cu o experiență în domeniu de 11 luni, câștiga în București, în anul 2018, un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un casier angajat full time în Râmnicu Sărat, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.485 de lei.

Un casier angajat în Bacău, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 1.430 de lei.

Un casier angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2019 un salariu net de 1.700 de lei.

Locuri de muncă la Pepco – Ce salarii sunt

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și un comision din vânzări de 220 de lei pe lună.

Un casier-asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.600 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manager zonal angajat full time în Sighișoara, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.900 de lei, un bonus de 600 de lei pe lună și tichete de masă.

Locuri de muncă la Pepco – Lista beneficiilor

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.450 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Bistrița, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 4.700, un bonus de 500 de lei pe lună și tichete de masă.

Un casier angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.358 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time în Râmnicu Sărat, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.400 de lei.

Locuri de muncă la Pepco – Lista salariilor

Un director adjunct de magazin angajat full time în Slatina, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un casier angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.650 de lei.

Un casier – manipulator de marfă angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.400 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și un comision din vânzări de 100 de lei pe lună.

Dubai locuri de muncă: Emirates recrutează. Impozit 0, cazare și transport gratuite

Andreea Dogar
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.