Locuri de muncă la Penny în 33 de orașe. Cine ia peste 4.000 de lei net

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

În această perioadă sunt disponibile mai multe locuri de muncă la Penny, în 33 de orașe din țară.

Potrivit undelucram.ro, salarii foarte bune câștigă șefii de departament, șefii de secție și șefii de echipă, salariile acestora depășind 4.000 de lei net pe lună.

Aceste locuri de muncă la Penny sunt în:

 

– Arad
– Bacău
– Brașov
– București
– Călărași
– Constanța
– Craiova
– Domnești (județul Ilfov)
– Fetești
– Florești (județul Cluj)
– Fierbinți
– Fundulea (județul Călărași)
– Ianca (județul Brăila)
– Iași
– Lunca Cetățuii (județul Iași)
– Măgurele
– Năvodari
– Oradea
– Orăștie
– Otopeni
– Pantelimon
– Pașcani
– Piatra Neamț
– Râșnov
– Slobozia
– Sibiu
– Suceava
– Ștefănești
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Turda
– Urziceni
– Zărnești

Sunt libere următoarele locuri de muncă la Penny:

 

– inspector de zonă
– șef de secție
– casier
– măcelar
– project manager expansiune
– lucrător comercial vitrină asistată
– lucrător comercial
– lider de echipă recrutare
– adjunct șef de magazin
– manager HR regional
– adjunct de magazin
– șef de magazin

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Penny puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Penny

 

Un șef de departament angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei.

Potrivit undelucram.ro, un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un șef de echipă angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și un bonus de 1.200 de lei pe an.

Un șef de departament angajat full time în Bolintin Vale, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și un bonus de 5.000 de lei pe an.

Un șef de secție angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Locuri de muncă la Penny – ce salarii au casierii

 

Un casier și manipulator de marfă din Orșova, angajat full time, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un casier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, ce are o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, 300 de lei pe lună sub formă de tichete de masă, un bonus de 300 de lei pe lună, precum și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un casier și lucrător comercial din Brașov, angajat full time, cu o experiență de 2 ani în domeniu, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei, tichete de masă de 315 lei lunar și un bonus de maximum 400 de lei o dată la 3 luni.

Un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.130 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Locuri de muncă la Carrefour

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.