Mega Image angajează în multe orașe din țară. Ce salarii oferă belgienii

mega image locuri de muncă
Foto: retail-fmcg.ro

Lanțul de supermarketuri Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize Group, face angajări în mai multe orașe din țară.

Mega Image angajează în Brașov, București, Buftea, Cluj-Napoca, Constanța, județul Ilfov, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Ploiești și Ștefăneștii de Jos.

Locurile de muncă disponibile sunt cele de casieri, vânzători, lucrători comerciali, controlor expediții, consilieri clienți, personal drive store, specialist în marketing, controlor calitatea datelor, manager energetic, inspector resurse umane – administrare personal, manager comunicare internă, specialist în managementul performanței, medic veterinar, data steward (departamentul comercial) și specialist în recrutare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste joburi și puteți aplica.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.

Salariile de la Mega Image

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Mega Image, un casier ce muncea și ca lucrător comercial, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un casier (și lucrător comercial) angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.570 de lei pe lună, plus un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă în valoare de 227 de lei lunar.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste joburi și puteți aplica.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus tichete de masă de 200 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar de 1.800 de lei net pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.