Joburi la Lidl în 55 de orașe. Vânzătorii care iau de la 3.000 de lei net pe lună în sus

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl are în această perioadă în 55 de localități din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători la manageri de magazin.

Se caută:

– vânzător
– lucrător în depozit
– șef de departament de logistică
– manager de magazin
– manager grupă pregătire marfă în depozit
– asistent de manager de magazin
– ajutor de vânzător
– operator date intrare marfă
– responsabil gestiune stocuri
– adjunct manager de magazin
– manager tehnic în depozitul de logistică
– junior buyer
– specialist compliance etichete alimentare
– analist baze de date achiziții (limba germană)
– responsabil expansiune achiziții terenuri
– controlor de stocuri

Locurile de muncă sunt disponibile în:

– Adjud
– Alba Iulia
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Balotești, Ilfov
– Bragadiru, Ilfov
– Brașov
– Brăila
– București
– Buhuși, județul Bacău
– Carei
– Chiajna
– Chitila
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova
– Deva
– Drăgășani
– Dorohoi
– Eforie
– Focșani
– Galați
– Huedin
– Iași
– Jimbolia
– Mangalia
– Mizil
– Moinești
– Năvodari
– Onești
– Oradea
– Oravița
– Otopeni
– Oțelu Roșu
– Pantelimon, Ilfov
– Piatra Neamț
– Ploiești
– Rădăuți
– Roman
– Reghin
– Satu Mare
– Sebeș
– Slobozia
– Târgu Jiu
– Târgu Lăpuș
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Tulcea
– Tuzla
– Vaslui
– Vălenii de Munte
– Voluntari
– Zalău

Unele dintre locurile de muncă oferite sunt part time.

Ce se oferă:

– un plan de școlarizare personalizat și un trainer
– salariu cu majorări salariale garantate anual
– tichete de masă în valoare de 15 lei
– tichete cadou cu diferite ocazii
– sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale
– asigurare medicală privată și asigurare de accidente
– pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei
– zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți aici.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit undelucram.ro, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un casier angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.820 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe an și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un vânzător casier angajat full time București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un responsabil de case de marcat angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Iași, cu o experință în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei și tichete de masă de 15 lei bonul.

Un manager de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 4.200 de lei, un bonus de 800 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe an.

Un adjunct de manager angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 9.100 de lei

Un manager de magazin angajat full time în București, cu o experiență de 6 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un analist de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 5.540 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 280 de lei pe lună.

Un adjunct de șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei, un bonus de 3.200 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier – asistent comercial angajat full time în Huedin, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.050 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 330 de lei.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei, un bonus de 3.000 de lei pe an și tichete de masă de 250 de lei pe lună.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei și un bonus de 1.200 de lei pe an, precum și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.