Lidl angajează în peste 50 de orașe din țară. Ce salarii oferă germanii

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Compania germană Lidl angajează în această perioadă în 56 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și lucrători în depozite la șefi de magazine.

Lidl angajează în Alba Iulia, Arad, Avrig, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Buhuși, Bușteni, Buzău, Caransebeș, Câmpina, Chiajna, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Făgăraș, Fălticeni, Galați, Hunedoara, Lugoj, Iași, Mediaș, Mioveni, Mizil, Moinești, Oradea, Oțelu Roșu, Pașcani, Piatra Neamț, Ploiești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Roman, Roșiorii de Vede, Sibiu, Sighetu Marmației, Scheia, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Târgu Secuiesc, Timișoara, Titu, Tulcea, Urziceni, Vaslui, Vălenii de Munte, Zalău, Zărnești.

De asemenea, Lidl caută și șefi de vânzări pentru județele Argeș, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, precum și pentru zona sud-vest.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Lidl are libere următoarele posturi: vânzător, asistent manager, stivuitorist, manager magazin, coordonator flotă auto, adjunct manager magazin, agent call center, lucrător depozit – ieșire marfă, lucrător depozit – pregătire marfă, stivuitorist intrare marfă, manager magazin, șef vânzări, operator date depozit, șef departament logistică, manager grupă – pregătire marfă, management trainee depozit, șef departament depozit, asistent manager magazin, operator date ieșire marfă.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.

Se oferă:

– asigurare privată de sănătate
– școlarizare și dezvoltare într-o echipă dinamică
– instruire sistematică
– bonuri de masă

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Lidl, un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar net de 1.350 de lei.

Un director de vânzări zonal, angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 16 ani, câștiga în decembrie 2014 un salariu lunar net de 9.200 de lei plus bonuri de masă în valoare de 186 de lei și un comision din vânzări de 3.000 de lei pe lună.

Un șef de magazin angajat full time în Băile Govora, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în decembrie 2014 un salariu lunar net de 6.400 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.