Locuri de muncă la Kaufland, Lidl, Carrefour, Profi și Mega Image. Pe ce posturi se caută angajați

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Marile lanțuri de magazine sunt în căutare de angajați în perioada aceasta. Iată câteva oferte de locuri de muncă:

Kaufland are mai multe locuri de muncă disponibili în această perioadă. Printre altele, se caută adjunct manager pentru un magazin din Suceava, trainee proiecte imobiliare pentru Cluj, Bacău, București, Iași, dar și lucrători comerciali pentru Constanța sau București. Unui lurător comercial, de exemplu, i se cer studii medii, disponibilitate pentru program de lucru în ture, amabilitate, seriozitate și responsabilitate și să fie un exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ceilalți colegi. Mai multe detalii și alte job-uri de la Kauflanda găsiți – aici.

Lidl are două posturi disponibile. Caută un asistent manager pentru zona București și un HR Specialist pentru Iernut. Sunt eligibile persoane care au studii superioare finalizate sau în curs de finalizare. De asemenea, se caută persoane cu abilități foarte bune de comunicare și care pot lucra în echipă. Este necesară și cunoașterea limbii engleze. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă de la Lidl găsiți – aici.

Carrefour caută manageri pentru magazine din Arad. Se oferă tichete de masă, asigurare privată medicală, cupoane de magazin, primă de vacanță, cursuri de formare și bonus de performanță. Cei interesați pentru aceste locuri de muncă trebuie să aibă experiență în comerț și să demonstreze că pot coordona activitatea unui magazin din toate punctele de vedere. De asemenea, candidații trebuie să susțină și asigure suport echipei, să gestioneze activitatea comercială și să crească rezultatele lor și ale echipei. Mai multe detalii găsiți – aici.

Profi caută, printre alții, operator de date transport pentru București, șef de magazin pentru Bacău, un reprezentant expediție pentru un depozit din Cluj, dar și casieri pentru toate orașele din țară. „Îți oferim oportunitatea de a lucra în rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România; Pentru că ne place să investim în oamenii care ne reprezintă, îți oferim training profesional; Îți oferim un venit corelat cu performanțele obținute (bonusuri de performanță și fidelitate); Îți oferim decontarea parțială a abonamentului de transport; Îți oferim posibilitatea de a te dezvoltă profesional și personal; Îți oferim posibilități reale de promovare”, scrie în anunțul de angajare pentru casieri la Profi. Mai multe detalii găsiți – aici.

Mega Image are 20 de posturi libere pentru magazine Shop&Go din Cluj și București. „Supraveghează şi coordonează activitatea personalului din magazinele Shop&Go; Verifică pregătirea magazinelor pentru deschidere; Efectuează comenzile zilnice de marfă pentru magazine; Instruieşte personalul nou angajat cu privire la particularităţile şi cerinţele locului de muncă ale acestuia; Răspunde de verificarea concordanţei dintre produsele recepţionate şi datele înscrise în documentele aferente; Colaborează cu toate departamentele companiei pentru solutionarea oricăror neclaritaţi sau deficienţe”, scrie în descrierea locului de muncă. Mai multe detalii și alte locuri de muncă la Mega Image găsiți – aici.