Locuri de muncă la Flanco. Ce salarii se câștigă, de la șef la vânzător

Black Friday Flanco
Reduceri care vă vor aduce zâmbetul pe față de Black Friday

Locuri de muncă. Românii aflați în căutarea unui job au la dispoziție zeci de joburi în lanțul Flanco. 

Locuri de muncă la Flanco

Lanțul de magazine Flanco angajează în orașele Alesd, Arad, Baia Mare, Băneasa, Bistrița, Blaj, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caransebeș, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drăgănești, Drobeta Turnu Severin, Fetești, Galați, Huedin, Iași, Negrești-Oaș, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Ploiești, Pitești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Râșnov, Reșița, Sighetu Marmației, Sinaia, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Târnăveni, Zalău.

Sunt libere următoarele locuri de muncă: vânzători, casieri, consultant vânzări, ofițer credit, junior BI developer, customer support, programator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit anunțurilor de angajare, pentru unele posturi se oferă bonusuri în funcție de performanță + tichete de masă + prețuri preferențiale pentru abonamente medicale + reduceri la săli de fitness.

Potrivit undelucram.ro, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei plus bonuri de masă în valoare de 15 lei / zi.

Un consilier de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2015 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.