Locuri de muncă la Flanco și Pepco. Ce salarii se câștigă, de la șef la vânzător

locuri de muncă flanco pepco
Foto: palasmall.ro / verandamall.ro

Locuri de muncă. Românii aflați în căutarea unui job au la dispoziție zeci de joburi în lanțurile Flanco și Pepco. Cele două rețele de magazine angajează în peste 50 de orașe din țară.

Locuri de muncă la Flanco

Lanțul de magazine Flanco angajează în orașele Alesd, Arad, Baia Mare, Băneasa, Bistrița, Blaj, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caransebeș, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drăgănești, Drobeta Turnu Severin, Fetești, Galați, Huedin, Iași, Negrești-Oaș, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Ploiești, Pitești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Râșnov, Reșița, Sighetu Marmației, Sinaia, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Târnăveni, Zalău.

Sunt libere următoarele locuri de muncă: vânzători, casieri, consultant vânzări, ofițer credit, junior BI developer, customer support, programator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit anunțurilor de angajare, pentru unele posturi se oferă bonusuri în funcție de performanță + tichete de masă + prețuri preferențiale pentru abonamente medicale + reduceri la săli de fitness.

Potrivit undelucram.ro, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei plus bonuri de masă în valoare de 15 lei / zi.

Un consilier de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2015 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună.

Locuri de muncă la Pepco

Pepco angajează în localitățile Beclean, Bragadiru, București, Cluj, Dorohoi, Făgăraș, Gheorgheni, Năsăud, Orșova, Oțelu Roșu, Petrila, Petroșani, Piatra Neamț, Sibiu, Slatina, Târgu Frumos, Târgu Secuiesc.

La Pepco sunt disponibile următoarele locuri de muncă: casier, șef de magazin, șef adjunct de magazin.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un lucrător comercial angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 1.065 de lei pe lună.

Un manager de magazin câștiga în mai 2016 un salariu de 1.600-2.000 de lei, în funcție de performanță.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.