Locuri de muncă la Fan Courier, în multe orașe din țară. Ce salarii se câștigă

joburi la fan courier locuri de muncă la fan courier angajări fan courier joburi fan courier locuri de muncă fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Compania de curierat Fan Courier a scos la concurs numeroase locuri de muncă în diferite orașe din țară.

Posturile libere în această perioadă sunt următoarele: reprezentant vânzări, curieri, operatori recepție clienți, referenți customer service, șoferi profesioniști, responsabil parc auto.

Locurile de muncă sunt disponibile în Arad, București, Cluj-Napoca, Ilfov, Otopeni, Timișoara, Târgu Mureș.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor de pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați își împărtășesc experiențele de la diferite locuri de muncă din România, un curier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un curier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în octombrie 2014 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Conform informațiilor de pe același site, un curier din București ajunge la un salariu de aproximativ 1.900 de lei plus bonuri de masă după 8 ani de experiență în cadrul firmei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.