Locuri de muncă la Digi în 58 de orașe. Lista salariilor, de la începători la cei cu peste 20 de ani de experiență

locuri de muncă la digi românia
Foto: Digi România Facebook

În această perioadă sunt disponibile o mulțime de locuri de muncă la Digi România, în 58 de orașe din țară.

Locuri de muncă la Digi – Se caută:

– tehnicieni fibră optică pentru instalări echipamente
– administrator clădiri
– consultanți servicii clienți în limbile italiană, engleză, română
– muncitori necalificați / ajutor construcție și dezvoltare rețea
– contabili
– reprezentanți vânzări business – telesales
– alpiniști utilitari
– șefi de echipă în construcții civile
– reprezentant vânzări / încasări magazin

Aceste locuri de muncă la Digi sunt disponibile în orașele:

– Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad
– Bacău, Baia Mare, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău
– Caransebeș, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Curtea de Argeș
– Deva, Drăgășani, Drobeta-Turnu-Severin
– Focșani, Galați, Găești, Gherla
– Hunedoara, Huși, Iași, Ilfov, Lugoj, Mediaș, Mioveni
– Onești, Oradea, Oravița
– Piatra Neamț, Pitești, Ploiești
– Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman
– Satu-Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Suceava
– Târgoviște, Târgu Jiu, Tecuci, Timișoara, Târgu-Mureș, Tulcea, Turda, Turnu Măgurele
– Vaslui, Zalău

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă la Digi – ce salarii sunt

Potrivit siteului undelucram.ro, un operator de rețele telecomunicații angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un șef de echipă angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei plus un comision din vânzări de 700 de lei.

Un inginer de avize angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 28 de ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator documente angajat full time în Bârlad, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă la Digi – ce bonusuri se oferă

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei plus un bonus de 800 de lei pe an și tichete de masă de 200 de lei.

Un programator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un operator rețele telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2018 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un operator de procesare date angajat part time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un agent de achiziții angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei

Un operator de validare, prelucrare și introducere date (cu limba franceză) angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 22 de ani, câștiga un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer de planning radio cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe an.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă în SUA și Canada. 4.200 € / lună, transport gratuit

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.