Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii oferă patronii români și ce posturi sunt disponibile

dedeman angajări 2019
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

În această perioadă lanțul de magazine de bricolaj Dedeman face angajări în mai multe orașe din țară.

Dedeman face angajări în orașele Bacău, București, Cluj-Napoca, Hunedoara, Miercurea Ciuc, Vaslui, Turda.

Posturile disponibile sunt următoarele: coordonator administrativ, trainer, dispeceri monitorizare, consultanți vânzări, șefi de raion, agent de securitate, reprezentant vânzări, casier, economist, copywriter, specialist e-media.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Angajatorul oferă un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
și training-uri specifice funcției.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii se câștigă

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și acutali angajați împărtășesc informații despre diferite companii din România, în aprilie 2016 un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.500 de lei plus bonuri de masă de 188 de lei pe lună.

În februarie 2016, un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.000 de lei.

În septembrie 2014, un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 200 de lei.

Tot în septembrie 2014, un consultant de vânzări angajat în Roman câștiga 1.700 – 1.900 de lei pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre locurile de muncă disponibile la Dedeman și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.