Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii se oferă

dedeman angajări 2019
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman face angajări în această perioadă, în zeci de orașe din țară, oferind locuri de muncă extrem de diverse.

Iată lista posturilor disponibile:

Dedeman face angajări în Alba Iulia, Arad, Bacău, București, Cluj-Napoca, Focșani, Oradea, Ploiești, Pitești, Satu Mare, Timișoara, Vaslui.

Compania caută personal pentru următoarele posturi: consultanți vânzări, consilieri vânzări, casieri, reprezentanți vânzări, casieri part-time, agenți de securitate.

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc informații despre diferite locuri de muncă din România, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 1.500 de lei, plus tichete de masă în valoare de 188 de lei pe lună.

În februarie 2016, un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.000 de lei.

În septembrie 2014, un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu lunar net de 2.000 de lei, la care se adăugau tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări ce ajungea la 800 de lei pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Danemarca. Plata ajunge la peste 100 de euro pe zi
Locuri de muncă pentru români în construcții, în străinătate. Salarii avantajoase
Renault caută în România pilot de transport

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.