Dedeman angajează în toate colțurile țării. Lista salariilor oferite, de la șef la vânzător

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Lanțul de magazine Dedeman face angajări în numeroase orașe din țară, pe poziții foarte diverse.

Locurile de muncă la Dedeman sunt disponibile în orașele Bacău, Brașov, București, Buzău, Cluj Napoca, Craiova, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui.

Posturile libere sunt următoarele: șofer, coordonator administrativ, dispecer monitorizare, consultant vânzări, consilier juridic, casier, coordonator transport marfă, consultant vânzări – raion instalații termice.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit anunțurilor de angajare, Dedeman oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
– Training-uri specifice funcției
– Posibilitatea dezvoltarii în carieră

Pentru unele posturi se oferă și telefon de serviciu.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman – lista salariilor

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați de la Dedeman, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei pe lună.

Un consultant vânzări angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.400 de lei, la care se adăugau un bonus de 200 de lei pe lună, tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și alte bonusuri ce ajungeau la 100 de lei lunar.

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar de 1.300 de lei net plus bonus de 400 de lei pe lună și tichete de masă de 280 de lei lunar.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.