Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii oferă patronii români

dedeman angajări 2019
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Românii aflați în căutarea unui job au la dispoziție o mulțime de locuri de muncă scoase la concurs de lanțul de magazine Dedeman, în numeroase orașe din țară.

Posturile libere sunt foarte diverse, de la vânzători și recepționeri la agenți de securitate și lucrători comerciali.

Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe: Bacău, Botoșani, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman face angajări pentru următoarele posturi: consultant vânzări, specialist pregătire, reprezentant vânzări, agent de securitate, coordonator transport marfă, lucrător comercial, referent informații clienți, recepționer.

Compania promite un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), training-uri de vânzări și produse, posibilitatea dezvoltării în carieră.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 1.500 de lei, plus tichete de masă în valoare de 188 de lei pe lună.

Un consilier pentru clienți, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

În anul 2014, un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu lunar de 2.000 de lei net, la care se adăugau tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări în valoare de 800 de lei pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din străinătate. Se câștigă și 157 de euro pe zi

O super-companie germană caută șoferi. Firma e renumită pentru modul în care tratează angajații

Locuri de muncă în Olanda. Salariu de peste 1.500 de euro, cazare asigurată

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.