Carrefour angajează: asigurare medicală privată, primă de vacanță. Ce salarii oferă francezii

locuri de muncă la carrefour
Foto: Jerry Michalski (Flickr / Creative Commons)

Lanțul francez de hipermarketuri Carrefour face angajări în numeroase orașe mari din România.

Carrefour angajează vânzători, casieri, lucrători comerciali, achizitori lactate, specialist salarizări și administrare personal, lucrători întreținere, asistent contabil, bucătar.

Locurile de muncă sunt disponibile în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara,

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Angajatorul oferă:
* tichete de masă
* asigurare medicală privată
* ajutor de transport
* cupoane de magazin
* primă de vacanță
* cursuri de formare

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro de foști sau actuali angajați, salariul pentru un casier care lucrează 6 ore pe zi este de 720 de lei + prima de transport de 80 de lei + bonus de câțiva lei pentru cei care lucrează în weekend sau după ora 22. De sărbători angajatorul oferă ticket de cumpărături Carrefour în valoare de 100 de lei.

În iulie 2016, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga un salariu de 1.000 de lei net pe lună.

În mai 2016, un angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 900 de lei net pe lună plus tichete de masă în valoare de 200 de lei lunar.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.