Locuri de muncă la Carrefour în 17 orașe. Angajații care iau peste 3.000 de lei net lunar

locuri de muncă la carrefour
Foto: Jerry Michalski (Flickr / Creative Commons)

În această perioadă sunt disponibile mai multe locuri de muncă la Carrefour. Joburile libere sunt în 17 orașe din România.

Cel mai bine plătiți sunt managerii, responsabilii de proiecte și responsabilii de dinamica comercială, arată informațiile publicate de foști și actuali angajați pe siteul undelucram.ro.

Salariile acestora ajung la 3.000 – 5.000 de lei.

Locuri de muncă la Carrefour în orașele:

 

– Alba Iulia
– Arad
– Baia Mare
– Brașov
– București
– Călimănești
– Cluj-Napoca
– Iași
– Oradea
– Ploiești
– Predeal
– Satu Mare
– Ștefăneștii de Jos
– Târgoviște
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Zalău

În prezent sunt disponibile următoarele locuri de muncă la Carrefour:

 

– măcelar
– șef supraveghere case
– casier comercial
– lucrător universal produse proaspete
– manipulant marfă
– operator vânzări produse proaspete
– șef de raion
– operator vânzări
– lucrător universal
– recepționer marfă
– funcționar economic
– șef casier comercial
– bucătar
– manager de magazin
– manager adjunct de magazin
– responsabil siguranță și securitate în muncă
– responsabil resurse umane
– asistent de director
– responsabil asigurarea calității
– responsabil marketing și eCommerce
– brutar
– manager comercial de hipermarket
– manager de raion măcelărie-pește
– operator administrativ ambalaje depozit
– manager raion brutărie
– operator supraveghere video
– asistent decorări
– manager front office
– ambalator
– cofetar
– pizzer
– ajutor pizzer
– patiser
– preparator pește
– curier
– lucrător întreținere
– responsabil zonal întreținere
– responsabil resurse umane și salarizare
– verificator operațiuni administrative depozit

Ce se oferă:

 

– tichete de masă
– asigurare medicală privată
– cupoane de magazin
– primă de vacanță
– cursuri de formare

În unele cazuri se oferă și ajutor de transport.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Carrefour găsiți aici și aici.

Ce salarii sunt la Carrefour

 

Potrivit undelucram.ro, un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 1.480 de lei.

Un casier comercial angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 1.450 de lei și tichete de masă de 315 lei pe lună.

Un șef de echipă angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 2.457 de lei.

Un casier angajat full time în Florești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Locuri de muncă la Carrefour – Listă de salarii

 

Un recepționer de marfă angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.379 de lei, un bonus de 600 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe an.

Un șef de raion angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 1.650 de lei.

Un șef de echipă angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un manager adjunct angajat full time la Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.490 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 300 de lei pe an.

Ce salarii se oferă la Carrefour

 

Un responsabil de marketing angajat full time la Suceava, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un șef de supraveghere case, angajat full time în Târgoviște, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei net și tichete de masă.

Un responsabil de dinamica comercială angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 3.700 de lei, un bonus de 4.000 de lei pe an și tichete de masă de 320 de lei pe lună.

Un manager de magazin angajat full time în Reghin, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei.

Un responsabil de proiecte angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 4.800 de lei.

V-ar putea interesa și: Joburi la Lidl

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.