Locuri de muncă la Auchan. Val uriaș de angajări: peste 500 de joburi. Ce salarii oferă francezii

auchan angajări auchan locuri de muncă
Foto: Retail-FMCG.ro

Auchan derulează în prezent una dintre cele mai mari campanii de angajări din ultima perioadă. Reprezentanții lanțului de hipermarketuri caută 590 persoane din diferite orașe din țară.

Toate locurile de muncă disponibile în această perioadă la Auchan sunt prezentate AICI.

Se caută angajați pentru magazinele Auchan din orașe ca București, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Baia Mare, Oradea, Deva, Bacău.

Se caută lucrători comerciali, recepționeri de mărfuri, casieri, agenți de securitate, brutari și patiseri, vânzători raioane speciale, electricieni, dar și manageri, analiști și programatori.

Întreaga listă de joburi disponibile în această perioadă în lanțul Auchan poate fi consultată AICI.

Ce salarii sunt la Auchan România

Potrivit datelor culese de noi de pe siteul undelucram.ro, un lucrător comercial full-time din Timișoara declară că primește, în 2018, un salariu net de 1600 de lei la Auchan. Un casier full time din Iași, cu experiență în domeniu de 5 ani, spune că netul său este de 1300 de lei.

Un casier part time din București declară pe același site ca a câștigat 600 de lei pe lună în perioada în care a lucrat la Auchan.

Un lucrător comercial din Cluj, care a prestat și activitate de casier spune că primea, în luna noiembrie 2017, un salariu lunar net de 1400 de lei. În aceeași lună, un manager din Iași, cu experiență în domeniu de 5 ani, declara că este răsplătit pentru munca sa cu un salariu lunar net de 1900 de lei.

Un analist de achiziții din București câștiga în iulie 2017 suma netă de 2500 de lei / lună, în timp ce responsabil de achiziții din același oraș declara, în februarie 2016, că are un salariu lunat net de 3200 de lei.

Găsiți mai multe locuri de muncă, în România și în străinătate, în pagina noastră specială de AICI

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.