Locuri de muncă la Kaufland, în peste 40 de orașe din țară. Ce salarii oferă germanii

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Lanțul german de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă. Aceste locuri de muncă scoase la concurs sunt atât full time, cât și part time.

Kaufland angajează în orașele Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Caransebeș, Carei, Câmpina, Cluj-Napoca, Codlea, Constanța, Craiova, Deva, Făgăraș, Focșani, Galați, Gherla, Giurgiu, Lugoj, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitești, Ploiești, Reghin, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Târgu-Mureș, Turda, Vatra Dornei, Zalău.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Posturile libere sunt următoarele: lucrători comerciali, inspector exploatare poștală, coodonator distribuție ziare, director de publicitate și producție, asistent analist managementul clienților, asistent manager, organizator furnizori, manager logistică, șef departament operativ, trainee logistică, manipulant marfă, asistent analist, manager de proiect, funcționar achiziții, funcționar producție publicitară, analist procurări interne, specialist suport tehnic, funcționar plasare marfă, funcționar SAP, grafician.

Ce beneficii se oferă:

* transport gratuit
* 22 de zile de concediu plătit pe an (numărul lor crește în funcție de vechimea din companie)
* tichete de masă începând cu prima zi în echipă
* asigurare voluntară de sănătate cu servicii medicale de înaltă calitate

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc informații despre angajatorii din România, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

În august 2016, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.200 de lei net pe lună.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un junior project manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un casier angajat part time (program de 6 ore) în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.300 de lei + bonusuri.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.