Locuri de muncă într-o fabrică de carne din Anglia. Salarii de 1500 de euro, chiar și pentru cei fără experiență

O fabrică de carne dintr-o zonă liniștită a Angliei este în căutare de personal. Se caută în special persoane pentru ambalarea produselor finale.

Candidații aleși se vor ocupa de ambalarea produsului final, punerea produselor în lădițe, curățenie în zona de ambalare din linia de producție.

Locul de muncă este pe tot parcursul anului, iar programul este fix (7-15:30 sau 17-1). Programul include o pauză plătită de 30 de minute și una neplătită, tot de 30 de minute.

Detalii despre cerințe și salariu puteți descoperi AICI.

Angajații au mereu două zile libere pe săptămână. Una este duminica, iar a doua este la alegere, în funcție și de opțiunile celorlalți colegi de lucru.

Salariul acordat pentru schimbul de zi este de 7,83 lire pe oră, iar orele suplimentare se plătesc cu 11,75 lire.

Schimbul de noapte este plătit ceva mai bine, cu 8,13 lire pe oră și 12,2 lire pe ore suplimentare.

Cei interesați pot aplica pentru aceste posturi AICI. Veți găsi numerele de telefon și adresa de email a angajatorilor.

Locurile de muncă sunt în zona Ellsmere, Oswesrty, din comitatul Shropshire. Este o zonă extrem de liniștită a Angliei, cele două orașe numărând, împreună, doar circa 20.000 de locuitori.

Alte articole despre locuri de muncă:

Locuri de muncă în Germania: 12.000 de lei în mână. Masă și cazare gratis

Locuri de muncă Anglia. 164 € / zi, 2 măriri salariale în primul an

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.