Locuri de muncă în SUA, cu cazare gratuită. Câți bani poți strânge în 8 luni de contract

Un angajator din Florida scoate la concurs 50 de locuri de muncă, iar plata zilnică ajunge la circa 100 de dolari.

Potrivit anunțului publicat pe acest site, se caută personal pentru un club privat de golf din Palm Beach. Joburile sunt extrem de variate, de la ospătari la îngrijitori de spații verzi și de la muncitori la amenajare la specialiști în design grafic.

Toate cerințele pentru aceste locuri de muncă sunt explicate pe larg AICI (click pe link pentru detalii).

Se plătesc 11 dolari pentru fiecare oră lucrată, iar fiecare oră de muncă suplimentară se plătește cu 16,5 dolari. Cazarea este gratuită, iar pentru aceste joburi nu se percepe niciun comision de angajare. Altfel spus, dacă lucrează 8 ore pe zi, 23 de zile pe lună, un angajat care nu face ore suplimentare poate câștiga cel puțin 2000 de dolari.

După obținerea vizei, angajatul trebuie să plătească o asigurare medicală de 30 de dolari pe lună. Se plătește și o taxă de ambasadă, de 190 de dolari, bani care vor fi rambursați de angajator către angajat, după sosirea în Statele Unite. Costul biletului de avion va fi rambursat de asemenea de angajator.

Plecarea se va face în grup organizat de agenția care se ocupă de angajarea de forță de muncă din România pentru clubul american. Programul se adresează tuturor tinerilor români cu vârste între 18 și 38 de ani.

Palm Beach este un orășel superb din Florida, așezat chiar pe malul Oceanului Atlantic.

Toate cerințele pentru angajați și mai multe detalii despre clubul american pot fi consultate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Dubai și Qatar. Salariul ajunge la 2.000 de dolari, cazarea e gratuită
Locuri de muncă în Suedia pentru români. Salarii mari, condiții excelente
La cules de afine, în Danemarca. Se lucrează șase ore, câștig – 300 de lei pe zi

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.