Locuri de muncă în Norvegia. Se câștigă 150 de euro pe zi

O fabrică din Norvegia caută urgent lucrători pentru producerea de prefabricate din beton. Salariul oferit este de 19,5 euro pe oră.

Se asigură cazarea și transportul până în Norvegia. Plata pe oră este de 180 de coroane norvegiene (brut), ceea ce înseamnă 19,5 euro.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt explicate AICI (click pentru a te înscrie la interviu).

Contractul va fi încheiat cu o firmă norvegiană, iar salariul va fi plătit angajatului în Norvegia.

Locurile de muncă sunt scoase la concurs în România de o companie din Bacău, Romtec Jobs, înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău. Compania are rolul de a alege cei mai buni angajați pentru fabrica norvegiană. Odată angajată, persoana va avea contract direct cu angajatorul din Norvegia.

Compania nu percepe nici un fel de comision candidaților la aceste posturi, nici înainte de angajare, nici după.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt explicate AICI (click pentru a te înscrie la interviu).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Kuwait. Salariile ajung la 3.000 de euro
Locuri de muncă în agricultură. Străinii caută fermieri români
Englezii vor să angajeze români. Restaurantele și spitalele din Marea Britanie oferă condiții excelente

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.