Locuri de muncă în Marea Britanie. Salarii peste 1.500 de euro

FOTO: maxlkt/Pixabay.com
FOTO: maxlkt/Pixabay.com

Câștiguri între 7,60 și 8,75 de lire pe oră poți obține dacă alegi un loc de muncă în Marea Britanie ca îngrijitor/infirmier. Un asistent medical poate ajunge la un salariu de 15,37 de lire pe oră.

Potrivit anunțului de angajare, postat pe eJobs, cei care se alătură echipei vor beneficia de un curs complet de training. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu un minim de 35 de ore pe săptămână și cu posibilitatea de a face ore suplimentare.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – LA ACEST LINK.

Se caută și îngrijitori la domiciliu. Locul de muncă este în Bristol. Se cer „interes onest în ceea ce privește îngrijirea oamenilor bătrâni sau cu dizabilități, compasiune și seriozitate, nivel minim de engleză”, cazier curat, „dorință de îmbunătățire și progres continuu pentru a merge la cursurile de pregătire”.

Printre altele, se oferă „șansa de a lucra pentru una dintre cele mai mari companii de îngrijire din Bristol, o echipă primitoare și profesionistă, acces la mașina companiei, 28 de zile de concediu, șansa de promovare în cadrul companiei”. Mai multe detalii aflați – LA ACEST LINK.

O altă companie de recrutare caută infirmieri pentru cămine din UK, din orașul Uckfield, în sud-estul Angliei. Se oferă 7,5 lire pe oră ziua și 8 lire pe oră pentru serviciul de noapte. În weekend-uri se poate ajunge până la 10 lire pe oră. Mai multe detalii despre acest locuri de muncă găsiți – LA ACEST LINK.

Cei care vor să lucreze în industria culinară din Marea Britanie au câteva posturi pentru care pot aplica. De exemplu, se caută bucătari. Potrivit anunțului, masa este asigurată în timpul programului. Contractul este full-time pe o perioadă nedeteriminată, cu un minim de 48 – 50 de ore pe săptămână, cu posibilitate de ore suplimentare. De asemenea, se oferă și 27 de zile de concediu anual. Mai multe detalii găsiți – LA ACEST LINK

FOTO: maxlkt/Pixabay.com

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.