Locuri de muncă în Italia. Ce salarii pot câștiga românii care se angajează în construcții

FOTO: bridgesward/Pixabay.com
FOTO: bridgesward/Pixabay.com

O companie de construcții din regiunea Lombardia are oferte de muncă pentru români, prin ANOFM. Se caută 45 de angajați.

„O societate italiană care desfășoară lucrări publice și private în sectoarele civil, industrial, educațional, turistic și hotelier, dorește să încadreze 45 de lucrători în domeniul construcțiilor: 15 lucrători pentru izolări termice externe și finisări, 10 zidari/tencuitori, 5 zugravi/vopsitori, 5 lucrători în structuri de gisps/carton care să realizeze pereți/tavane false, 5 lucrători asistenți, 5 lucrători specializați în citire desene și optimizare lucrări de construcții”, se arată în anunțul de angajare de pe site-ul anofm.ro.

Aplicantul trebuie să aibă experiență minim 2 anin construcții (pentru lucrătorii asistenți și zugravi minim 1 an și pentru lucrătorii specializați minim 3 ani), să fi absolvit învățământul obligatoriu. Deținerea unei diplome de calificare în domeniu constituie avantaj. Pentru că se va lucra pe șantiere private, candidații sunt așteptați să se comporte într-un mod politicos și să respecte toate reglementările de siguranță. Consumul de alcool și droguri este strict interzis.

Salariul minim este de 25.000 de euro pe an și maxim 30.000 de euro pe an. De asemenea, printre beneficii se află cazarea, asigurarea pentru accidente, indemnizația pentru călătorii, asigurarea echipamentului de siguranță, sprijin în completarea documentelor și instruirea tehnică gratuită.

Contractul de muncă este pe o perioadă de 6 luni și există posibilitatea prelungirii până la 24 de luni sau transformarea într-un contract de muncă permanent. Se lucrează 40 de ore pe săptămână.

Se poate aplica la aceste locuri de muncă până pe 30 septembrie. Se trimite CV (cu fotografie), de preferat în limba italiană sau engleză. Mai multe detalii găsiți pe site-ul anofm.ro, secțiunea eures.