Locuri de muncă în Emiratele Arabe, Qatar și Bahrain. Ce li se oferă profesorilor români

locuri de munca pentru profesori dubai
Dubai, unul dintre cele 7 emirate care compun Emiratele Arabe Unite

Profesorii români care se gândesc serios să părăsească țara își îndreaptă deseori atenția spre țările din vestul sau nordul Europei, însă oferte tentante vin și din Orientul Mijlociu.

De exemplu, potrivit anunțurilor de AICI, se caută profesori români, debutanți sau cu experiență, de matematică, chimie, fizică, muzică și educație fizică pentru școli din state foarte bogate ca Emiratele Arabe Unite (în special din Dubai), Oman, Qatar și Bahrain.

Tuturor celor acceptați li se oferă:

– salariu lunar net de peste 1500 de euro, decis de comun acord în urma selecției;
– cazare;
– bilet de avion spre țară, în fiecare an.

Candidații trebuie să fie capabili să susțină lecțiile în limba engleză. Experiența de profesor este un avantaj, dar nu este cerință eliminatorie, potrivit anunțurilor de angajare.

Despre locurile de muncă pentru profesori de matematică în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain și Qatar puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii).

Despre locurile de muncă pentru profesori de chimie în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain și Qatar puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii).

Despre locurile de muncă pentru profesori de fizică în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain și Qatar puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii)

Despre locurile de muncă pentru profesori de muzică în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain și Qatar puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii).

Despre locurile de muncă pentru profesori de educație fizică în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain și Qatar puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii).

Despre locurile de muncă pentru profesori de matematică în Dubai puteți afla mai multe AICI (click pe link pentru detalii).

Recomandări: