Locuri de muncă în Germania. Cele mai avantajoase oferte pentru români

Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons
Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons

Dacă sunteți în căutarea unui job în străinătate, în acest articol găsiți cele mai bune oferte de locuri de muncă în Germania. Sunt posturi disponibile pentru electricieni, zugravi, instalatori, îngrijitori de bătrâni sau asistenți medicali.

Pentru a consulta întreaga listă cu locuri de muncă în Germania, intrați aici.

În acest articol găsiți cinci oferte de locuri de muncă în Germania, cu salarii bune și condiții de lucru excelente.

Top 5 locuri de muncă în Germania

1. Asistent medical Germania

Salariul de bază pentru acest post începe de la 3.500 de euro brut, plus o primă de loialitate de 8.000 de euro brut. Asistenților medicali care au și o diplomă ce este recunoscută legal în Germania li se oferă bonusuri pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, dar și în turele de noapte.

De asemenea, angajatorul va plăti cazarea și deplasarea în Germania.

Aplicați pentru această slujbă în Germania aici.

2. Instalator sanitar Germania

Dacă vreți să câștigați peste 2.500 de euro brut plus 1.000 de euro net pe lună, alegeți această ofertă din lista cu locuri de muncă în Germania.

Instalatorii trebuie să aibă experiență, să vorbească limba germană la nivel conversațional și să fie pregătiți ca mecanic de instalații pentru sisteme sanitare, termice și de climatizare.

Există numeroase beneficii pentru cei care vor accepta acest post.

Puteți să vă trimiteți CV-ul aici.

Top 5 locuri de muncă în Germania

3. Zugrav și vopsitor Germania

O companie importantă de recrutare caută români care sunt pregătiți profesional ca zugravi sau vopsitori și să aibă cel puțin 2 ani experiență.

Salariul pornește de la 2048 de euro brut, plus o compensație lunară de 759 de euro net. Angajatorul anunță că va plăti săptămânal avansurile, va organiza cazarea în locul de prestare a serviciilor și consiliere personală chiar și în afara programului de lucru.

Acest loc de muncă în Germania este disponibil aici.

4. Îngrijitor persoane vârstnice Germania

Se caută români care au pregătire profesională de cel puțin un an în îngrijirea persoanelor vârstnice, cunoștințe de limba germană la nivel conversațional și sunt dispuse la deplasări în Germania.

Se oferă un salariu de bază brut începând de la 1.797 de euro brut și 1.000 de euro primă de loialitate în cazul recunoașterii diplomei în Germania.

De asemenea, germanii oferă bonificație suplimentară pentru masă și bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și în turele de noapte.

Pentru a aplica pentru această poziție, intrați aici.

5. Electrician Germania

Se cere pregătire profesională ca instalator electric sau un curs de formare profesională în domeniu. De asemenea, este neapărat necesar să cunoașteți limba germană la nivel conversațional și să aveți o succintă experiență în domeniu.

Nemții caută instalatori serioși, care pot lucra independent și care dețin permisul de conducere categoria B. Salariul începe de la 2.240 de euro plus o compensație lunară de o mie de euro net.

Se oferă asigurare tarifară, organizarea cazării la locul de angajare și a deplasării cu trenul.

Aplicați pentru acest job din Germania aici.