Locuri de muncă în Germania. Oferte pentru femei și bărbați, salariul brut ajunge la 10.000 de lei

Companii din Germania caută angajați din România pentru a lucra în diverse domenii. Noi am ales două anunțuri, unul destinat femeilor, iar al doilea – bărbaților. Se începe cu 1.800-2.000 de euro pe luna, dar peste doi ani salariul brut ajunge la peste 2.800 de euro.

1. Începem cu anunțul destinat tinerelor doamne. Se caută persoane până în 35 de ani – responsabile, muncitoare și intuitive – pentru curățenie în camere de hotel și case de vacanță.

Programul este de opt ore pe zi, șase zile pe săptămână, o zi fiind liberă. Contractul se încheie pe durată nedeterminată, iar angajatul are dreptul la concediul anual prevăzut de legislația germană.

Candidatele trebuie să se încadreze în limita de vârstă, să nu aibă probleme medicale ca astm, diabet, boli cardiace, alergii și să dea dovadă de seriozitate, receptivitate și hărnicie.

Salariul brut este de 1800 de euro. Chiria costă 200 de euro pe lună, cu toate cheltuielile incluse. Salariul este plătit la începutul lunii, pentru luna anterioară. Plata chiriei se face la începutul lunii.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt AICI.

2. Pentru bărbați, sunt scoase la concurs locuri de muncă în domeniul distribuirii și montajului de mobilă. Joburile sunt oferite de unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Germania. Mobilierul este distribuit și montaj la clienți de pe întreg teritoriul Germaniei.

Candidatul intră inițial într-o perioadă de școlarizare, care se face la Mediaș, în județul Sibiu. În această perioadă, angajatul primește o bursă de școlarizare și îi este plătită cazarea.

Ajung în Germania, el va porni cu un salariu brut de 2000 de euro pe lună, pentru ca apoi să treacă la 2250 de euro pe lună. După doi ani de experiență, salariul brut lunar ajunge la 2800-3000 de euro, în funcție de numărul de livrări efectuate.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă, inclusiv numărul de telefon al angajatorilor, pot fi găsite AICI.

Compania angajatoare este una din cele mai mari case de mobilă din Germania, a fost fondată în 1874 și are în prezent 6000 de angajați. Firma deține 19 centre comerciale proprii în Germania, fiecare cu o suprafață de desfacere de 30.000 – 45.000 de metri pătrați. Pe lângă acestea, firma deține 6 depozite centrale cu o suprafață totală de 600.000 de metri pătrați. 750 de camioane proprii asigură livrările în timp util pentru cei 1,5 milioane de clienți anuali ai companiei.