Locuri de muncă la Fan Courier. Ce salarii se câștigă

joburi la fan courier locuri de muncă la fan courier angajări fan courier joburi fan courier locuri de muncă fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Fan Courier angajează în mai multe localități din țară pe poziții foarte diverse. Se caută curieri, dar și operatori sau manipulanți.

Fan Courier angajează în localitățile București, Buftea, Constanța, Otopeni Târgu Mureș, Timișoara, Voluntari, precum și în județul Ilfov.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Posturile disponibile sunt cele de curier, șofer profesionist, operator front desk, electrician auto, mecanic auto, operator relații clienți / call center, manipulant.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un curier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.