Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii oferă frații români care conduc afacerea

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman face angajări în această perioadă, în mai multe orașe din țară.

Întreagă listă de locuri de muncă disponibile la Dedeman poate fi consultată AICI (click pentru detalii).

Joburile sunt disponibile în mai multe orașe din țară, printre care București, Timișoara, Cluj Napoca, Tulcea, Ploiești, Arad, Constanța, Oradea, Satu Mare, Târgu Jiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Pitești, Baia Mare, Botoșani, Miercurea Ciuc, Brăila, Vaslui.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt cele de consultanți de vânzări, oameni capabili să îi sfătuiască pe clienți ce să cumpere din magazin. Se caută și manipulanți de marfă, agenți de securitate și casieri, dar și personal pe posturi superioare, ca șef de raion, coordonator de transport marfă, coordonator recepție marfă, coordonator administrativ sau economist.

Întreagă listă de locuri de muncă disponibile la Dedeman poate fi consultată AICI (click pentru detalii) și AICI.

Ce salarii sunt la Dedeman

Un consilier de vânzări la Dedeman câștigă circa 1500 de lei, la care se adăugă lunar tichete de masă de circa 190 RON. Potrivit unor date publicate pe undelucram.ro, acesta este salariul unui angajat full time, cu experiență de 2 ani, într-un magazin Dedeman din București.

Salariile cresc odată cu calificarea și experiența. De exemplu, la Timișoara, un șef de raion cu șase ani experiență câștigă peste 2000 de lei, plus tichete de masă de circa 200 de lei pe lună, plus un comision de vânzări de 500-1000 de lei pe lună.

Dedeman este o companie românească pornită de la zero de frații Dragoș și Adrian Pavăl. Aventura în comerț a fraților a început în 1992, cu un butic de 16 metri pătrați în Bacău. Expansiunea Dedeman în România a avut loc fără a afaceri cu statul, fără relații cu fosta Securitate, fără operațiuni la limita legii, relatează adevarul.ro.

Acum, Dedeman a ajuns să aibă peste 30 de magazine uriașe în țară, în care lucrează peste 6.000 de angajați.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite: 2.500 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e obligatorie
Locuri de muncă la Carrefour, în toată țara. Ce salarii au angajații
Locuri de muncă în Anglia, Irlanda și Scoția. Se câștigă între 300 și 450 de lei pe zi
Locuri de muncă pentru români în Franța. Plecări imediate și condiții avantajoase
Se caută echipe pentru ferme de legume din Franța. Salariu net de 1500 de euro, cazare gratuită

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.