Dedeman angajează în numeroase orașe. Ce salarii se câștigă și câți bani se fac din bacșișuri

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe posturi foarte diverse, de la vânzători la șoferi.

Sunt locuri de muncă disponibile în Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Oradea, Ploiești, Satu Mare, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Techirghiol, Timișoara și Tulcea.

Posturile libere sunt următoarele: consultant vânzări, agent securitate incintă, coordonator administrativ, reprezentant vânzări, recepționer marfă, tehnician service și închirieri scule, specialist personal salarizare, coordonator recepție marfă, dispecer, stivuitorist, șofer automacara.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform anunțurilor de angajare Dedeman oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
– Training-uri de vânzări și produse
– Posibilitatea dezvoltării în carieră

Pentru unele posturi se oferă și mașină de serviciu, laptop și telefon.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Dedeman, de la șef la vânzător

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei, potrivit siteului undelucram.ro.

Un consultant vânzări angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.400 de lei plus un bonus de 200 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consilier vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 1.300 de lei, plus un bonus de 400 de lei și tichete de masă de 280 de lei pe lună.

Un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei, tichete de masă de 188 de lei pe lună, un bonus de 300 de lei lunar plus bacșișuri în valoare totală de 500 de lei pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.