Locuri de muncă la Dacia și Renault, în mai multe orașe din țară. Ce salarii oferă francezii

locuri de muncă în depozite din străinătate
Foto: Gwan Kho (Flickr)

Grupul francez Renault angajează personal în această perioadă atât pentru fabrica Dacia de la Mioveni, județul Argeș, cât și în alte orașe din România.

Renault face angajări în localitățile București, Craiova, Mioveni, Oarja, Pitești, Titu.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Posturile disponibile sunt următoarele: stivuitoriști, gestionari, logisticieni, administratori de baze de date, asistenți cumpărări, analiști, ingineri, specialiști în domeniul calității, programatori, auditori, angajați pentru depozitul de la Oarja.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați la Renault Grup, un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar de 3.200 de lei net.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 4.700 de lei.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2016 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un alt inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un project manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2015 un salariu lunar net de 5.200 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.