Locuri de muncă în construcții, în Vest. Cât poți câștiga pe șantier?

locuri de munca constructii vestul europei santier angajări norvegia
Foto: Pixabay

Locuri de muncă în construcții pentru români. Fie că vreți să lucrați în țară sau în străinătate, oferta de job-uri în construcții este foarte generoasă în această perioadă.

Majoritatea anunțurilor de angajare cer experiență pe postul scos la concurs, în timp ce locurile de muncă în construcții din străinătate vin la pachet cu unele cerințe suplimentare, cum ar fi vorbirea unei limbi străine.

Pentru a consulta lista completă cu locuri de muncă în construcții pentru români, intrați aici.

Dacă aveți experiență ca lăcătuș mecanic sau montator, vă puteți angaja în București. Chiar și aici se cer obligatoriu cunoștințe de limba engleză, cât și experiență.

Angajatorul oferă salariu motivant, mai ales că angajatul va trebui să monteze diferite părți metalice, iar în unele cazuri își va desfășura activitatea în străinătate.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă în construcții aici.

Locuri de muncă în construcții

Pentru cei cu experiență în domeniul ascensoarelor sau a instalațiilor de ridicat, există mai multe posturi de mecanic disponibile în București.

Printre cele mai importante cerințe ale anunțului de angajare sunt următoarele cunoștințe: de electronică, hidraulică, mecanică, electrotehnică, cât și abilități de comunicare și de coordonare a unei echipe.

Este obligatoriu permisul auto categoria B. Se caută oameni cu o pregătire tehnică și calificare specifică în meseria de montator, reglor sau depanator de ascensoare.

Se oferă un pachet de beneficii corelat cu experiența în domeniu și cerințele postului, instruire de specialitate, integrarea într-o echipă dinamică, aflată într-un proces de dezvoltare.

Aflați mai multe de aici.

Locuri de muncă în construcții

Se caută și ingineri în construcții. Aceștia trebuie să aibă cunoștințe tehnice ale analizei de structură atât la scară industrială, cât și civilă, în oțel și beton, dar și experiență în folosirea unui program de design, precum AutoCAD.

Se mai cer creativitate și bune abilități de gândire analitică și calcul matematic, pentru a produce construcții captivante și inovative.

Se caută candidați care vorbesc fluent limba engleză și care pot comunica cu angajații din sectorul tehnic și din cel non-tehnic.

Se oferă posibilitatea de lucru într-un mediu performant, multicultural, cât și foarte deschis la învățare și inovare. Este posibilă instruirea suplimentară, prin obținerea de certificate de training și participarea la conferințe în domeniu.

Mai mult, angajatorul promite un salariu atractiv, care va include și numeroase beneficii, cum ar fi asigurarea medicală la o clinică privată, cât și tichete de masă.

Aplicați aici.

Locuri de muncă în construcții

Adecco recrutează pentru unul dintre clienții săi, o importantă companie de producție de vitrine frigorifice la nivel internațional, un operator Abkant în Cluj-Napoca.

Acesta trebuie să fie absolvent al unei școli profesionale sau al unui liceu cu profil tehnic, să aibă experiență în lucrul cu mașini-unelte și să fie pregătit în prelucrări mecanice.

Puteți aplica pentru acest post printr-un click aici.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în construcții, Germania vă așteaptă. Se caută, mai ales, electicieni și mecanici.

Ofertele concrete vor fi în funcție de experiența si cunoștințele de germană ale fiecărui candidat. Se cere o experiență de doi ani în domeniile de activitate. În ceea ce privește cunoștințele de limbă germană, este necesar minim nivelul A2.

Este nevoie de oameni care vor să se stabilească în Germania pe o durată lungă, iar o mașină personală este un avantaj.

Angajatorul oferă salariu de până la 3.000 de euro net, pachet de asigurare german, concediu cu plată de 25 de zile lucrătoare, alocație pentru copii și sprijin la integrarea la noul loc de muncă din Germania – înregistrare, deschidere cont bancar și altele.

Pentru a vă depune CV-ul pentru acest job în construcții, intrați aici.

Top 5 locuri de muncă în construcții în țările scandinave

 

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.