Locuri de muncă în agricultură, în Anglia și Scoția. Câți bani poți strânge în 3 luni

O companie caută personal pentru cules de verdețuri, legume și fructe în ferme agricole din Marea Britanie.

Locurile de muncă oferite în această perioadă sunt enumerate AICI.

Sunt scoase la concurs locuri de muncă la cules de mere, de fructe moi (zmeură, de exemplu) și de salată. Angajările sunt realizate de o singură firmă, pentru clienți din Anglia și Scoția.

Detalii despre locurile de muncă la cules de salată în Anglia sunt AICI (click pe link pentru pagina de informații).

Detalii despre locurile de muncă la cules de fructe moi în Scoția sunt AICI (click pe link pentru pagina de informații).

Detalii despre locurile de muncă la cules de mere în Anglia sunt AICI (click pe link pentru pagina de informații).

Cerințe pentru angajați:

Salarizarea se face la normă, iar un angajat va câștiga cel puțin 6,70 lire pe oră (dacă are între 18 și 25 de ani) și cel puțin 7,2 lire pe oră (dacă are peste 25 de ani). Plățile se fac la fiecare sfârșit de săptămână. Se lucrează 6 zile pe săptămână.

Cazarea costă 37,45 lire pe săptămână și se reține din salariu.

Candidații trebuie să fie persoane rezistente la muncă fizică, să fie îndemânatici și rapizi. Cunoștințele de limbă engleză nu sunt necesare.

Un calcul simplu arată că, dacă un angajat lucrează 8 ore pe zi timp de 24 de zile, va câștiga aproximativ 1344 de lire pe lună (echivalentul a 1615 euro). Scăzând costurile de cazare, de circa 150 de lire, ajungem la circa 1200 de lire (echivalentul a 1440 euro). Din această sumă mai trebuie scăzut și prețul mâncării și hainelor, care diferă, firește, de la un angajat la altul. Totuși, un buget de 340 de euro este suficient, credem noi. Astfel, un angajat poate câștiga 1100 de euro pe lună. După trei luni de muncă, el poate strânge cel puțin 3300 de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Se caută bone și îngrijitori de bătrâni. Salariu 2.300 de euro, experiența nu e obligatorie
Locuri de muncă pentru români în agricultură. Cât se câștigă la fermele din străinătate
Locuri de muncă în depozite din Anglia. Se câștigă 500 de lei pe tură! Experiența NU este necesară
Locuri de muncă la Carrefour, Germanos, Decathlon, Takko Fashion. Ce salarii se oferă

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.