Liviu Pleșoianu o ironizează pe Viorica Dăncilă: Nu „orice om îi e frică” să se facă de râs…

liviu pleșoianu
Foto: Facebook

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care a candidat pentru funcția de președinte al partidului, o ironizează pe Facebook pe Viorica Dăncilă.

„Mult prea rafinată intelectual doamnă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe și spune că discursul meu de la Congres a fost „antieuropean” și „antiamerican”!?… Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Știau că s-ar fi plasat singuri în categoria „iremediabil penibili”… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteți… remarcabilă. Se pare că nu „orice om îi e frică” să se facă de râs…

P.S. Ați uitat să ziceți și treaba aia cu „rușii”. Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăț? Noii dvs. „consilieri” de… serviciu ce păzesc?”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Viorica Dăncilă, aleasă sâmbătă președintele al PSD, a declarat, răspunzând la acuzațiile lansate de Liviu Pleșoianu, că nu este condusă de servici și că l-ar putea critica pentru discursul antieuropean și antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu și-l asumă.

„Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc.

L-am băgat în sondajul pentru prezidențiale, pentru că a spus că vrea să candideze. Și eu aș putea să îl critic pentru discursul antieuropean și antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, a spus Viorica Dăncilă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.