Liviu Dragnea și-a ras mustața! A cerut rejudecarea procesului în care a fost condamnat

Foto: Digi24

Liviu Dragnea și-a ras mustața și s-a prezentat în fața judecătorilor, la șase luni de la începerea executării pedepsei de trei ani și jumătate de închisoare, cerând ca procesul în care a fost condamnat să fie rejudecat.

Instanța Supremă a luat în discuție dosarul, dar cazul a fost amânat pentru 10 decembrie, chiar la solicitarea lui Liviu Dragnea, potrivit Digi24. Fostul lider PSD va avea astfel timp să își angajeze un avocat.

Liviu Dragnea s-a prezentat la Curtea Supremă de Justiție pentru a-și susține cauza. Este prima apariție publică a fostului președinte al Camerei Deputaților din ultima vreme. Baronul de Teleorman a mai făcut puțină vâlvă în urmă cu doar câteva zile, când a primit, se pare ilegal, un bilet de eliberare de o zi.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, însă dorește să anuleze sentința de trei ani și jumătate de închisoare primită în cazul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Dragnea invocă decizia Curţii de Apel Bucureşti privind compunerea completurilor de judecată de la instanța supremă.

Dacă judecătorii Curții Supreme acceptă cererea lui Liviu Dragnea, procesul se va rejudeca, iar fostul lider PSD va ieși din pușcărie.