Liviu Dragnea și-a făcut canal de gătit pe YouTube

liviu dragnea
Foto: Captură YouTube Bucătăria de Acasă cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, și-a făcut canal de gătit pe YouTube.

Canalul se numește „Bucătăria de Acasă cu Liviu Dragnea” și are până acum peste 1.600 de abonați. Deocamdată, fostul șef al PSD a publicat un singur episod, lung de circa 12 minute, în care prezintă o rețetă de teci.

„Bine ați venit pe canalul de YouTube ! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită”, se arată în descrierea videoclipului, care a strâns de la publicare peste 55.000 de vizualizări.

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a anunțat în septembrie 2021 că va susține partidul Alianța pentru Patrie, lansat de Codrin Ștefănescu. Ulterior însă, în august 2022, partidul a anunțat că nu va mai folosi imaginea lui Dragnea.

În februarie 2023, Dragnea a anunțat că are un nou proiect politic – Partidul România Suverană. Partidul încă nu a fost înregistrat. În 2024 sunt alegeri locale și parlamentare și tot atunci expiră și interdicția ca Liviu Dragnea să ocupe vreo funcție publică.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.