Liviu Dragnea s-a pozat cu „Statul Paralel”

FOTO: Victor Ponta/pagina personală de Facebook
FOTO: Victor Ponta/pagina personală de Facebook

Victor Ponta a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apar Liviu Dragnea și George Maior îmbrățișați. În spatele lor, așezată pe o canapea, pare a fi Laura Codruța Kovesi.

„Da stimați români – Liviu Dragnea lupta cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros – bla bla! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah – da/și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională, nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar ca să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promveze propriul interes!!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune/dacă nu are timp îi rog pe curajoșii din CEX-ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pentru „Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare luptă el cu George Maior în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simț dar și de viitorul nostru!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că fostul șef al SRI, George Maior, în prezent ambasador al României în Statele Unite, urmează să fie audiat în Comisia de politică externă.

„Știu că urmează să fie audiat la Comisia de politică externă, să vedem și noi în ce se implică și cum a sprijinit statul român. Bineînțeles că o să-l țină în brațe Iohannis pe Maior”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.