Liviu Dragnea nu-l mai vrea pe Tudorel Toader: ”Nu este ministrul meu, nu e rudă cu mine…”

liviu dragnea
Foto: Facebook

Liviu Dragnea s-a săturat să aștepte să-i fie șterse păcatele penale de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, și l-a anunțat pe acesta că nici partidul său nu-l mai susține.

”Nu este ministrul meu, nu e rudă cu mine. Nici cu mama, nici cu tata. Nu e nici frate, nici verișor. A fost asumat de PSD, dar se pare că PSD-ul nu și-l mai asumă”, a spus azi liderul PSD.

Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă nu și-au asumat riscul de a da o Ordonanță de Urgență pe codurile penale, atât de solicitată de Liviu Dragnea. Mai mult, astăzi, ministrul Justiției a aruncat mingea în curtea Parlamentului, care ar putea să înainteze un proiect de lege pentru amnistie și grațiere. Liviu Dragnea este președintele Camerei Deputaților.

”Parlamentul trebuie să lucreze. A fost păcălit de Guvern și acum o să își reintre în atribuții”, a dat asigurări baronul de Teleorman.

Dragnea a mai spus că moțiunea simplă împotriva lui Toader a fost amânată pentru că parlamentarii PSD aveau treabă în teritoriu.

”Majoritatea senatorilor PSD erau plecați, aveau treabă în teritoriu, și domnul Tăriceanu era plecat din țară. Săptămâna viitoare e timp suficient. Vor vota așa cum le dictează conștiința lor de pesediști”, a mai declarat Dragnea.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.