Dragnea, văzut în aeroportul din Viena în timp ce oamenii ieșeau la protest. Ce i-a zis o româncă

liviu dragnea viena

Foto: Irina Vasilescu (Facebook)

În timp ce mii se oameni se pregăteau să iasă în stradă pentru a protesta împotriva legilor justiției propuse de Guvernul PSD, liderul social-democrat Liviu Dragnea se afla pe Aeroportul din Viena și se pregătea să se întoarcă în țară cu o cursă Austrian Airlines.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost văzut aseară, 5 noiembrie, în timp ce aștepta îmbarcarea. Irina Vasilescu este cea care l-a pozat și a publicat pe Facebook o fotografie cu liderul PSD.

„Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci. Ne vedem curând, în stradă. #rezist FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob”, a scris Irina Vasilescu pe rețeaua de socializare.

Fotografia sa a primit mii de aprecieri și s-a viralizat rapid pe Facebook, fiind redistribuită de sute de internauți.

Aproximativ 20.000 de oameni au ieșit în stradă duminică seara în București pentru a protesta împotriva modificării legilor justiției în varianta preferată de social-democrați. Protestatarii s-au adunat în fața Guvernului, în Piața Victoriei, iar apoi au pornit în marș pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Piața Constituției.

Oamenii au scandat împotriva Guvernului Tudose și au cerut deminia ministrului Justiției, Tudorel Toader. Una dintre cele mai scandate lozinci a fost „Tudorel, sluga model”.

Mii de oameni au protestat și în orașele mari ale României.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version