Liviu Dragnea, ironizat pe scena Teatrului de Comedie. Actor: „Nimic ești tu!”

liviu dragnea nimic actori
Foto: Facebook / YouTube

Actorii de la Teatru de Comedie din București l-au ironizat pe Liviu Dragnea în timpul unui spectacol, pornind de la episodul de vineri, din județul Suceava, când liderul social-democrat s-a enervat și i-a replicat unui contestatar că „nimic ești tu”, după ce bărbatul l-a acuzat că nu a făcut „nimic” pentru români.

Momentul s-a petrecut în timpul piesei „Mult zgomot pentru nimic”, scrisă de William Shakespeare, și care a fost pusă în scenă duminică, 21 aprilie.

„Ne pregătim pentru partea a doua din „Mult zgomot pentru …””, a spus pe scenă actorul Alex Bogdan.

În acel moment, cineva din sală a strigat „Nimic!”, la care actorul Alex Bogdan a replicat, ținând degetul ridicat în aer, precum Liviu Dragnea, „Nimic ești tu!”.

Publicul a izbucnit în râsete și aplauze. „Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule, că v-am dat spectacole de calitate”, a mai spus actorul pe scenă.

„Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”, a scris ironic Alex Bogdan pe Facebook, în mesajul care a însoțit filmarea din sala de teatru.

Vineri, la mitingul PSD de la Suceava, un bărbat i-a strigat lui Liviu Dragnea că nu a făcut „nimic” pentru români. Acest cuvând l-a înfuriat teribil de liderul social-democraților.

Iată cum s-a desfășurat momentul tensionat:

Liviu Dragnea: „Ce-am făcut noi…?”

Protestar: „Nimic” (râsete și chicoteli în sală)

Liviu Dragnea, ținând degetul ațintit spre bărbatul nemulțumit: „Nimic ești tu, ți-o spun direct. Ai răbdare să spun ce-am făcut noi, mincinosule!”.

„Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, și-a continuat discursul șeful PSD.

Bărbatul care a îndrăznit să îl contrazică pe Liviu Dragnea a fost scos imediat din mulțime, după cum s-a văzut în imagini. El a fost bruscat și împins într-un gard.