Liftiera acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer a demisionat

lift

Foto: nakataza02 / pixabay.com

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a întrebat un bărbat „Mie ce mi-ați adus? Nu stiți că prima plasă se dă la liftieră?” a demisionat, a declarat vineri, 14 decembrie, pentru hotnews.ro purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Cristina Geormăneanu.

Ea a mai spus că femeia și-a dat demisia de onoare și că nimeni din spital nu i-a cerut demisia deoarece concluzia anchetei interne realizată de spital a fost că liftiera „a glumit” în momentul în care a făcut acea remarcă.

În urmă cu câteva zile, Victor Mihăescu, un inginer din Craiova angajat la compania Ford, a povestit pe pagina sa de Facebook ce i s-a întâmplat când s-a dus alături de colegii săi pentru a le lăsa mai multe plase cu cadouri copiilor bolnavi de cancer internați la secția de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

El a relatat că liftiera spitalului i-a cerut una dintre plasele aduse, iar când și-a dat seama că nu va primi nimic, i-a acuzat de nesimțire: „Sper să nu vă mai întoarceți, să mergeți cu acest lift, cât sunt eu aici… nesimțire…”.

Purtătoarea de cuvânt a Spitalului din Craiova a precizat că autorul postării de pe Facebook a fost contactat prin intermediul companiei la care lucrează și a fost invitat la spital pentru a fi pus față în față cu liftiera pentru a-și susține amândoi punctele de vedere, însă bărbatul nu a venit la spital.

În schimb, liftiera și-a spus punctul de vedere și a susținut că totul a fost o glumă și că niciun moment nu și-a pus problema să își însușească sau să primească vreunul dintre acele pachete.

Ulterior însă, aceasta și-a dat demisia.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version