Lidl retrage de la vânzare un produs suspectat de contaminare cu Salmonella

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl a anunțat că retrage de la vânzare un produs din carne de pui suspectat că este contaminat cu Salmonella.

Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul „Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezență Salmonella, a anunțat Lidl într-un comunicat de presă.

În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei Salmonella în produs.

Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, persoane imunodeprimate) poate provoca simptome grave.

„Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în comunicatul de presă.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Pentru mai multe informații, puteți suna la 0800.896.622 sau puteți trimite un e-mail pe adresa info@lidl.ro.

lidl
Puiul suspectat de contaminare cu Salmonella.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.