Lidl joburi în 56 de orașe. Cine câștigă peste 3.000 de lei

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lidl joburi. Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în 56 de localități din țară, pe poziții foarte diverse.

Lidl joburi – sunt disponibile următoarele locuri de muncă:

– vânzător
– asistent manager de magazin
– adjunct de manager de magazin
– lucrător în depozit
– șef de vânzări
– manager de magazin
– șef depozit pregătire marfă – depozit logistic
– controlor stocuri
– IT business partner HR
– HR admin specialist
– operator date – expediție marfă

Lidl joburi – locurile de muncă libere sunt în următoarele orașe:

– Aiud
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Baia Sprie
– Bârlad
– Bistrița
– Botoșani
– Brăila
– București
– Carei
– Calafat
– Câmpia Turzii
– Câmpina
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova
– Cugir
– Curtea de Argeș
– Dorohoi
– Drăgășani
– Drobeta Turnu Severin
– Făgăraș
– Galați
– Gherla
– Ghiroda
– Iași
– Jimbolia
– Luduș
– Lugoj
– Mioveni
– Năsăud
– Oravița
– Orăștie
– Pașcani
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Rădăuți
– Râmnicu Vâlcea
– Reghin
– Reșița
– Roman
– Satu Mare
– Șelimbăr
– Sebeș
– Sibiu
– Sighetu Marmației
– Sighișoara
– Slatina
– Târgu Mureș
– Târgu Neamț
– Timișoara
– Turda
– Urziceni
– Voluntari

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți aici.

Lidl joburi – Ce salarii sunt

Potrivit undelucram.ro, în ianuarie 2019, un casier – manipulant de marfă, cu o experiență în domeniu de un an, angajat în Suceava, câștiga un salariu net lunar de 1.900 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 4.950 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un vânzător casier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.050 de lei pe lună.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.380 de lei pe lună plus un bonus de 400 de lei pe an.

Un specialist în contabilitatea furnizorilor angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Lidl joburi București

Un asistent de manager de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un asistent de manager de magazin angajat full time în Urziceni, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un vânzător-casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.780 de lei.

Un șef de magazin adjunct angajat full time în Piatra Neamț, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un manager adjunct angajat full time în Zalău, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în Mizil, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 5.200 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Lidl joburi Brașov

Un lucrător comercial / casier trezor angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.680 de lei.

Un asistent de manager angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Florești, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar de 5.700 de lei net.

Un vânzător-casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Angajări Norvegia: salarii și de 4.000 € / lună. Se acceptă și fără cunoștințe de limbă engleză

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.