Lidl face angajări. Se oferă și asigurare privată de sănătate

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine din România, Lidl, face angajări în mai multe orașe din țară. Întreaga listă de posturi disponibile o găsiți – AICI.

Lidl a anunțat că începând de pe 1 octombrie 2016 a majorat salariul minim din companie cu 30%. Ori­ce an­­gajat cu normă în­trea­gă, fie că lucrează în ma­ga­zine sau în de­pozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­mă ce inclu­de şi bo­nu­rile de masă. În primăvara anului trecut, salariul minim brut în ca­drul companiei era de 1.697 de lei, su­mă ce cu­prinde şi bonurile de masă.

Un lucrător comer­cial sau un lu­cră­tor din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masă incluse, spun oficialii com­paniei.

Lidl are un sistem de sa­larizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie sala­riul creşte automat în fiecare an. Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi.

În ceea ce privește zilele de concediu, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea. Munca suplimentară este remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.