Lidl face angajări în mai multe orașe. Salariile minime au crescut cu 30%

Lidl, care are în România peste 190 de magazine și trei centre logistice, este în căutare de angajați în mai multe orașe din țară.

De exemplu, pentru funcția de vânzător, se oferă „pachet salarial atractiv și peste medie;instruire sistematică și practică; mediu de lucru plăcut, modern și dinamic; posibilitatea de dezvoltare profesională”.

Cei care vor să se angajeze vor avea și o perioadă de formare. „Pentru a putea acumula și aprofunda cât mai multe cunoștine adecvate domeniului dumneavoastră de activitate, Lidl vă oferă un program complex de formare care cuprinde atât aspecte teoretice, cât și metode practice.

Pe parcursul acestei perioade sunteți îndrumat de către trainer-ul desemnat de magazin”, se mai arată în anunțul de angajare.

Lista cu posturile și orașele în care LIDL face angajări o găsiți LA ACEST LINK. 

Reprezentanții Lidl au anunțat că începând cu 1 octombrie salariul minim din companie este majorat cu 30%. Potrivit Ziarul Financiar, niciun angajat cu normă întreagă nu va câștiga sub 1.568 de lei net.

„Intenţionăm să dezvoltăm pa­che­tele salariale şi de beneficii în con­ti­nuare, acestea reprezentând o prio­ri­tate pe termen lung pentru noi. În con­se­cinţă, vom continua să investim în dez­voltarea personală şi profe­sio­nală a colegilor noştri“, a declarat Frank Wagner, pre­şe­din­tele con­siliului de con­ducere al Lidl România.

Oficialii Lidl au mai spus că un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele lanțului poate ajunge la un salariu brut de 2.999 de lei, cu tichete de masă incluse.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-pentru-soferi/