Lidl face angajări. Ce salarii se câștigă

FOTO: realestate.lidl lidl locuri de muncă
FOTO: realestate.lidl

Lanțul de magazine Lidl a scos la concurs mai multe posturi în mai multe orașe din țară. De exemplu, unul dintre posturi este cel de șef vânzări. Potrivit fișei postului, „vei conduce și vei coordona magazinele din aria de responsabilitate, conform standardelor interne, vei fi responsabil cu managementul, motivarea și dezvoltarea personalului, vei planifica, organiza și verifica activitățile magazinelor”. Se oferă oferă „pachet salarial atractiv”, mașină de serviciu sau instrumente de lucru moderne (ipad, smartphone).

Mai multe detalii și întreaga listă de magazine cu posturile disponibile le găsiți – LA ACEST LINK. 

În toamna anului trecut, Lidl a anunțat că a majorat salariul minim din companie cu 30%. Astfel, orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include şi bonurile de masă.

În primăvara anului trecut, salariul minim brut în cadrul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cuprinde şi bonurile de masă. Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi.

În ceea ce privește zilele de concediu, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

Mai multe detalii și întreaga listă de magazine cu posturile disponibile le găsiți – LA ACEST LINK. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.