Lidl caută zeci de angajați pentru magazine din toată țara

Lidl caută angajați pentru mai multe magazine din țară. Sunt diverse funcții, de la vânzător, la șef de magazin. De asemenean, se caută și persoane care vor să lucreze part-time.

Cei care vor să lucreze ca vânzători, vor avea parte și de o perioadă de formare.

„Pentru a putea acumula și aprofunda cât mai multe cunoștințe adecvate domeniului dumneavoastră activitate, Lidl vă oferă un program complex de formare care cuprinde atât aspecte teoretice, cât și metode practice. Pe parcursul acestei perioade sunteți îndrumat de către trainer-ul desemnat de magazin”, se arată în anunuțul celor de la Lidl.

Reprezentanții lanțului de magazine spun că oferă „pachet salarial atractiv și peste medie; instruire sistematică și practică; mediu de lucru plăcut, modern și dinamic; posibilitatea de dezvoltare profesională”.

Întreaga listă de locuri de muncă LIDL o găsiți LA ACEST LINK.

Rețeaua de magazine Lidl este prezentă la nivel european în 27 de țări. În România este din 2011 și a ajuns la 185 de magazine, 3 centre logistice și peste 4.000 de angajați.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.